13-12-2014 EXPO: ENGELEN EN HEELALSCHAPPEN

Engelen en Heelalschappen

Mieke van den Hoogen
De beelden van Mieke laten de vrouw vanuit een humoristisch perspectief zien. Vrouwen vormen voor haar een rijke bron van inspiratie. Hun eigenschappen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden, stemmingen, vormen en houdingen probeert Mieke in beeld te brengen. Speciaal voor deze tentoonstelling heeft ze haar collectie verrijkt met engelenbeelden van vrouwen. Het werk van Mieke van de Hoogen is onder meer te zien op de website www.mvandenhoogen.nl

Frits Otters
De olieverfschilderijen van debuterend schilder Frits Ottens bestrijken een volstrekt nieuwe dimensie binnen de schilderkunst: Heelalschappen.
De heelalschappen zijn een interpretatie van zijn ruimtereizen door het universum met de Hubble-telescoop en van zijn fascinatie voor de vergankelijkheid: het eindeloze ontstaan, bestaan en vergaan van zowel atomen als het hele melkwegstelsel. Daarnaast is hij ook zeer geintrigeerd door het verzonken continent Atlantis en ook dit is terug te zien in zijn werk.

Mieke van den Hoogen en Frits Ottens exposeren op zaterdag 13 en zondag 14 decemeber 2014 van 11.00 tot 17.00 uur in de Dorpsschuur.


13-06-2015 Jorindha Arts en Ans Willems
14-03-2015 Hanneke ten Haken en marcel Smeeman