17-10-2015 EXPOSITIE VAN MINET WESTEVELD
Spirit of Nature

Olieverf schilderingen staan centraal in de expositie “Spirit of Nature” in het weekend van 17/18 oktober 2015. In de Dorpsschuur in Lent zal werk te zien zijn van intuïtief kunstenares Minet Westerveld. Op doek, paneel, leer en steen geeft ze dierportretten en bloemen weer.

Inspiratie bron voor haar werk is een visie vanuit verschillende Native culturen waarin gesproken wordt over de dieren als onze broeders en zusters en dat wij één zijn met alle levende wezens.
Deze levensvisie vormt de bedding voor het schilderen van dieren en bloemen. De bezielde natuur vormt een rode draad door de expositie heen, waarin haar werk een verbindende schakel is tussen natuur en mens.

Zaterdagmiddag zal er een opening plaatsvinden en zondagmiddag een afsluiting met een waterceremonie, gedragen door de klanken van de frame drum, bespeelt door Saffraan, ritueeldrum theater. De tijden zullen vermeld worden op de website.
In een workshop “Dierenorakel” op zondag 18 oktober van 10.00-11.30 uur kan je zelf in contact komen met een (kracht)dier. Hiervoor kan je je opgeven via de website.

Op beide dagen ben je van harte welkom van 12.00-17.00 uur.
Meer informatie over de expositie en de kunstwerken zijn te vinden op: www.minetwesterveld.nl

17-05-2014 Expositie gebroeders Fluit
20-09-2014 Maria Vieten en Anne-Marie Perquin